Sandd



- PERSBERICHT ­

Apeldoorn, 15 juli 2008

Gert-Jan Morsink CEO Sandd Nieuwe CEO start per 1 september 2008

Gert-Jan Morsink wordt per 1 september 2008 de nieuwe CEO van postbedrijf Sandd. Per die datum volgt Gert-Jan Morsink Bart Stomphorst op die vorige week zijn vertrek bekend maakte.

Als nieuwe CEO zal Gert-Jan Morsink het op één na grootste postbedrijf van Nederland leiden in de verdere uitbouw van de organisatie. Zowel binnen de bestaande dienstverlening als in de verbreding van haar activiteiten heeft Sandd ambitieuze doelstellingen.
Gert-Jan Morsink heeft ruime ervaring in productie, logistiek en zakelijke dienstverlening. In het verleden heeft hij diverse directiefuncties bekleed waaronder die van algemeen directeur van Asito Facilitaire Diensten. Momenteel is Morsink algemeen directeur van de PCH Dienstengroep. PCH heeft onder andere een divisie met straatparkeerdienstverlening met ruim 65.000 straatparkeerplaatsen onder beheer en exploitatie. Het bedrijf heeft 12 regionale vestigingen door het hele land en is onderdeel van de Volker Wessels groep. Onder leiding van Gert-Jan Morsink heeft PCH zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot de grootste straatparkeerdienstverlener van Nederland. Daarnaast heeft Morsink de activiteiten vanuit de straatparkeerdienstverlening uitgebreid met waardelogistiek en facilitaire diensten. Deze diensten maken inmiddels een belangrijk onderdeel uit van de PCH Dienstengroep.

Gert Jan Morsink (45) is bedrijfseconoom van opleiding, gehuwd en heeft drie kinderen.

Sandd
Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en betrouwbare dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van charitatieve instellingen tot postorderaars en van direct mails tot tijdschriften. De doelstelling van Sandd is een marktaandeel van 20-25% in 2013.


- EINDE BERICHT -