Politie zoekt getuigen van mishandeling

Eindhoven Woensel Zuid, 15-07-2008 o De politie zoekt getuigen van een mishandeling gepleegd op maandag 7 juli tussen 11.45 en 12.15 uur op de Winston Churchillaan.

Een 48-jarige Eindhovense vrouw verliet rond 11.30 uur het Catharinaziekenhuis. Bij de stoplichten van de Winston Churchillaan wilde de vrouw oversteken toen zij werd aangesproken door een haar onbekende man. De man vroeg iets aan haar maar voor dat de vrouw kon antwoorden werd zij door de man met kracht tegen het achterhoofd geslagen. Voor dat de vrouw iets terug kon doen werd zij door de man meerdere malen hard in het gezicht geslagen. Door deze klappen viel de vrouw op de grond. De vrouw wist op een gegeven moment op te staan en rende weg richting het Winkelcentrum Woensel. Zij werd gevolgd door haar belager. Voor de stoplichten stond een automobilist te wachten. De vrouw is bij hem in de auto gestapt. Tijdens het dichtdoen van het portier kwam de belager van de vrouw met zijn vingers tussen het portier. De vrouw raakte behoorlijk gewond. Zij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Er zijn enkele tanden uit haar mond geslagen en haar onderlip moest gehecht worden. Ook is het slachtoffer nog steeds zeer angstig. De man die haar bedreigde voldoet aan het volgende signalement: Onverzorgd type, lengte ongeveer tussen de
1.85m/1.90m, kort blonk stekelhaar, stoppelbaard (ongeschoren uiterlijk) had een rugzak bij zich en hield een blik bier in zijn hand. Heeft u op 7 juli iets van deze mishandeling gezien belt u dan bureau Woensel Zuid via 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000.