Stadsdeel Zeeburg

Civic Zomertoer 12+

15 juli 2008

Deze zomervakantie staat het programma van de Civic-Zomertoer bol van activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. Tijdens de Zomertoer kun je sporten, en vette workshops volgen. Caravan de Mobiele Eenheid is te vinden op verschillende locaties in Zeeburg. Workshops en sportactiviteiten vinden op Jeugdland plaats. Verder zijn er workshops in Het Blauwe Huis, in Tha Mix en bij Levantkade 105. Kijk hier welke activiteiten er georganiseerd worden. Of ga naar het activiteitenschema. Houd voor wijzigingen in het programma de website in de gaten.

Mobiele Eenheid

Let op de Mobiele Eenheid(ME). De ME 'toert' door Zeeburg gedurende de Zomertoer. De ME is een opgepimte caravan. Wil je weten wat er allemaal te doen is in de buurt, check de ME. Op donderdag en vrijdag is de UceeStation crew aanwezig voor radioopnames en korte filmpjes.

Sportactiviteiten

In samenwerking met Bureau Sport organiseren we op Jeugdland sportactiviteiten zoals zeilen, kanoën en volleybal. Ook staan een aantal voetbaltoernooien op het programma. Zorg dat je erbij bent!

Workshops

Wil je rappen, producen, een eigen film maken, leren zingen of je kleding oppimpen? Doe mee met de workshops van de Civic Zomertoer!

Workshop Funny YouTubing

Maak iets beters dan happyslapping, en creëer een hype rondom je eigen filmpje. Bedenk iets origineels, iets dat verbaast, of waar iedereen van in de lach schiet. Maak een script en maak je Youtubefilm

Waar: Tha Mix
Wanneer: vrijdag 25 juli, vrijdag 1 augustus en vrijdag 8 augustus Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Workshop Rap for pro's to be

In deze workshops werk je toe naar je eigen stuk op volwaardig demoniveau. Verder houd je elkaar in de workshops scherp met battle's en spitten. Ook komen presentatietechnieken aan de orde.

Waar: Productiehuis IJburg
Wanneer: woensdag 23 tot en met 25 juli, woensdag 30 juli tot en met vrijdag 1 augustus, woensdag 6 tot en met vrijdag 8 augustus Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Workshop Drop your beat !

In deze workshop leer je een eigen muziekproductie te maken onder begeleiding van een professionele producer.

Waar: Jeugdland
Wanneer: woensdag 23 tot en met 25 juli, woensdag 30 juli tot en met vrijdag 1 augustus, woensdag 6 tot en met vrijdag 8 augustus Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Workshop Pimp your clothes

Heb jij nog kleding dat het net niet is? Kom deze dan op pimpen tijdens onze workshop zodat jouw garderobe een nieuw tintje krijgt.

Waar: Jeugdland
Wanneer: donderdag 24 juli, donderdag 31 juli, donderdag 7 juli Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Workshop Zang

Waar: Tha Mix
Wanneer: woensdag 23 juli, woensdag 30 juli, woensdag 6 augustus Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Eindpresentatie

De kans om al je nieuwe skills te laten zien! Zeeburg laat van je horen!

Waar: wordt nader bekend gemaakt
Wanneer: vrijdag 8 augustus