RTL Group

'RTL viert de zomer' met persoonlijke ontmoeting met Char

Met tal van bijzondere evenementen en acties staat RTL 4 deze zomer in het teken van RTL Viert De Zomer om het gevoel van de zomer groots onder de aandacht te brengen. Zo is er deze week via rtlviertdezomer.nl een exclusieve ontmoeting en persoonlijke reading met het populaire medium Char te winnen. Char werkt al meer dan twintig jaar internationaal als medium en is in Nederland vooral bekend van haar gelijknamige succesvolle tv-programma bij RTL 4 waarvan dit najaar een nieuwe reeks te zien is.

Een ander onderdeel van RTL Viert De Zomer is de speciale zomerprogrammering met goed scorende programmas als Wie Is De Chef, De Bloemenstal en NL Vertrekt waarin presentatoren als Robert ten Brink, Sylvana Simons, Froukje de Both en Beau van Erven Dorens Nederlanders volgen naar of op hun vakantiebestemming.

Verder kunnen mensen die zelf suggesties en tips hebben voor evenementen en festiviteiten, deze plaatsen op de evenementenkalender van de website van RTL Viert De Zomer.

Website: www.rtlviertdezomer.nl

---

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-711 3942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl.