Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven


CompetentCity 2008

Na de succesvolle eerste editie van CompetentCity is besloten om het grootste evenement voor het (middelbaar) beroepsonderwijs een vervolg te geven. Dit jaar is gekozen voor het thema 'Bouwstenen voor elkaar', omdat CompetentCity bouwstenen aanbiedt voor de invoering van competentiegericht onderwijs.

Deze bouwstenen worden u op verschillende manieren aangeboden in de drie delen van het evenement:
Academy: hier kunt u terecht voor kennisdeling. Bijvoorbeeld door workshops of presentaties bij te wonen.
Beurs: aanbieders van commerciële producten krijgen hier de mogelijkheid hun producten/diensten te presenteren in een stand. Centrum: hier bevindt zich het het Plein en het Theater. Bezoekers kunnen hier met elkaar in gesprek raken, kennis delen en mogelijke oplossingen uitwisselen.
Het evenement is vooral gericht op de samenwerking tussen het onderwijs, de kenniscentra en het regionale bedrijfsleven. CompetentCity is een initiatief van Colo en Procesmanagement MBO2010.

Leren van elkaar
We werken allemaal hard aan de modernisering van het middelbaar beroepsonderwijs. Er zijn de afgelopen tijd al prachtige resultaten behaald, maar tegelijkertijd komen we ook nog steeds een aantal knelpunten tegen.
CompetentCity is een dynamisch evenement waar u met elkaar de knelpunten en oplossingen kunt bespreken. Er zijn volop mogelijkheden om intensief met elkaar van gedachten te wisselen. Aan de hand van diverse interessante workshops en bijdragen laat CompetentCity mooie vormen van samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs zien. Zo kunnen we op een inspirerende manier van elkaar leren.

Kijk voor meer informatie over het programma en het evenement op http://www.competentcity.nl/

*

*

*

*

*

*


* 25, 26, 27 en 28-08-2008
Zomerschool 7 Principes voor een rijke leeromgeving
* 07-09-2008
Leergang Tijdwinst door taalbeleid
* 10,11,12 en 13-09-2008
17th AEEE conference "The Profits of Partnership"