Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Bloemrijke afronding verbeterplan "Bertram"

15 juli 2008 print
Op woensdag 9 juli 2008 is wethouder Maarten Levenbach gestart met de bloemrijke afronding van het verbeterplan Bertram door het aanbieden van het bloemetje "de wilde bertram" (Achillea ptarmica) aan de bewoners van deze wijk.

Wethouder Maarten Levenbach: "De voorbereiding van het verbeterplan Bertram is al in 2006 gestart. De bewoners zijn erg actief geweest tijdens de inspraakprocedures en hebben zeer positief bijgedragen aan het uiteindelijke definitieve verbeterplan. Betram

Het heeft heel veel tijd en geduld van de bewoners gevraagd voor dat het plan definitief was vastgesteld en de uitvoering werd aangepakt. Zo is er in de buurt veel straten verbeterd en is er nieuwe beplanting aangelegd. Dat gaf de buurt meteen al een "mooi aangekleed" aanzicht. En wat mij geweldig veel plezier doet, is dat de bewoners gelijktijdig met de uitvoering van het verbeterplan ook hun eigen tuin gingen renoveren en bijvoorbeeld overhangend groen over schuttingen weghaalden.

Als dank voor hun geduld en hun bijdragen aan het verbeterplan en hun eigen inspanningen geven wij vandaag bij alle bewoners van Bertram een "bertrammetje". Tekst op het kaartje: "Bedankt voor uw geduld en inzet bij de werkzaamheden rond de Bertram. Namens de gemeente, Wethouder Maarten Levenbach".

Bertram
^
Wethouder reikt plantjes uit