Persbericht

LEWIS PR opent kantoor in Warschau
~ wereldwijd PR-netwerk breidt uit in Oost-Europa ~

Warschau/München/Eindhoven, 15 juli 2008 - LEWIS PR opent vandaag een nieuw kantoor in Warschau, Polen. De vestiging in Warschau is het 17e kantoor in het Europese LEWIS-netwerk en zal worden geleid door ex-journalist en PR-expert Eliza Kruczkowska. Het is het derde kantoor in Oost-Europa, waar LEWIS vorig jaar voor het eerst zijn deuren opende.

Voordat ze bij LEWIS kwam werken, deed Eliza ervaring op als PR-adviseur voor een Pools parlementslid en als journalist bij de London Evening Standard. Ze opent het kantoor met twee campagnes op retainer-basis, ondermeer voor beveiligingsspecialist Riverbed. Eliza rapporteert aan Rafael Rahn, Vice President Midden-en Oost-Europa.

De laatste toevoeging aan het wereldwijde LEWIS-netwerk vormt een bevestiging van de eerder aangekondigde expansiestrategie om 21 nieuwe kantoren te openen in 2008. In overeenstemming met het plan heeft LEWIS 13 kantoren in de afgelopen 18 maanden geopend. In de komende weken zal LEWIS PR nog meer vestigingen openen, voornamelijk in de EMEA- en APAC- regio's.

"We zien een overweldigende vraag naar PR-ondersteuning in Polen", zegt Rafael Rahn, Vice President, Midden-en Oost-Europa bij LEWIS PR. "Het openen van een eigen kantoor is de logische volgende stap in onze strategie. Met vestigingen in Boedapest, Praag en Warschau en partners in de meeste andere Oost-Europese landen, zijn we nu in een uitstekende positie om ons bestaande klantenbestand verder uit te breiden."

Met inbegrip van het kantoor in Warschau heeft LEWIS PR nu 34 volledig eigen kantoren wereldwijd. Het bureau heeft een jaaromzet van meer dan 22 miljoen Euro. "Met meer dan dertig procent omzetgroei heeft Europa dit jaar een fantastische groei gezien," voegt Andres Wittermann, Senior Vice President EMEA en hoofd van de LEWIS Partner Group toe. "Het openen van nieuwe kantoren stelt ons in staat onze klanten te helpen daar waar nodig. Het helpt ons ook bij het aantrekken van nieuw lokaal talent. Het Poolse bureau is bepalend voor onze Europese strategie en we zullen de komende periode blijven investeren in dergelijke uitbreidingen."

(333 woorden)