Gemeente Bergen


Persbericht

Embargo tot dinsdag 15 juli 2008, 20.00 uur

Datum 14 juli 2008
Plaats Nieuw Bergen

Erepenning gemeente Bergen voor de heer en mevrouw Smits

Dinsdag 15 juli reikt burgemeester Klaverdijk de erepenning van de gemeente Bergen uit aan de heer Pieter Smits en zijn echtgenote, mevrouw Margriet Smits-Panken. De uitreiking vindt plaats tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Hostellerie De Hamert, dinsdag 15 juli omstreeks 19.45 uur in Hostellerie De Hamert, Hamert 2 in Wellerlooi.

De heer en mevrouw Smits ontvangen de erepenning van de gemeente Bergen vanwege de brede waardering die bestaat voor de wijze waarop zij invulling gaven en geven aan veel maatschappelijke functies en hun excellente verdiensten op culinair gebied. Tot op de dag van vandaag gaan de heer en mevrouw Smits daarbij op een toegewijde, constructieve, accurate en menselijke wijze te werk, die bij velen respect en waardering afdwingt.

De heer Smits is onder andere oprichter van de Confrérie de l'Asperge Limbourgondië, lid van de gemeentelijke Denktank Recreatie en Toerisme en al vele jaren bestuurslid van de Bergense Horeca Ondernemersvereniging St. Willibrord.