Antonov Automatic Transmission

15 juli 2008

Antonov Plc

( de Onderneming )

Antonov voltooit met succes 6-speed demonstratievoertuigen

De Board van Antonov plc maakt met genoegen bekend dat het programma voor de 6-speed automatische versnellingsbak een belangrijke mijlpaal heeft bereikt met het voltooien van de demonstratievoertuigen. Deze zullen eind juli getoond worden aan een hoge Chinese delegatie, in overeenstemming met het plan zoals dat eerder is aangekondigd.

Loncin heeft gedetailleerde productieplannen en kostenramingen gemaakt en deze bevestigen dat de fabriekskosten ruim binnen de initiële schattingen liggen.

Antonov en Loncin brengen de versnellingsbak al gezamenlijk naar de markt. Met mogelijke klanten in China zijn gesprekken gestart en er is veel interesse. De beschikbaarheid van deze demonstratievoertuigen zal een belangrijke rol spelen in het bemachtigen van productie koopovereenkomsten.

Alle betalingen zoals verschuldigd volgens de overeenkomst van september zijn volledig en op tijd door Loncin aan Antonov betaald.

Volgens het productieplan zal de investering in voorgestelde Joint Venture gefaseerd over de komende twee jaar worden gedaan, de Onderneming zal geen onmiddellijke substantiële kapitaal bijdrage leveren bij het oprichten van de Joint Venture. Dit zal de Onderneming in staat stellen om verschillende financieringsmogelijkheden te bekijken voor de bijdrage aan de Joint Venture.

Bij het bereiken van verdere mijlpalen zal meer informatie bekend worden gemaakt.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Jos Haag, Director, Antonov plc

06 51 561 767