Ingezonden persbericht


Amersfoort: 15 juli 2008

KNLTB EN AA-DRINK VERLENGEN CONTRACT

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorcontract met Quality Partner AA-Drink verlengd. Gisteren hebben beide partijen bij de Dutch Open in Amersfoort hun handtekening onder het nieuwe driejarige contract gezet.

Waardevolle partner voor de tennissport

De KNLTB is zeer tevreden met de verlenging van de samenwerking. "Met AA-Drink hebben we al sinds 1995 een zeer goede samenwerking. Behalve dat de sportdrankleverancier alle KNLTB-toernooien van AA-Drink voorziet, ondersteunt het bedrijf ook de Dutch Open en toptennisser Robin Haase. Dit maakt AA-Drink een waardevolle partner voor de tennissport in Nederland," aldus Rohan Goetzke, technisch Directeur van de KNLTB. De heer Pille, directeur van United Soft Drinks B.V. - waar AA-Drink onderdeel van uitmaakt - is eveneens verheugd over de verlenging: "Wij zijn bijzonder trots de komende drie jaar, wederom, op te mogen treden als Quality Partner van de KNLTB en zijn ervan overtuigd dat de samenwerking zal bijdragen aan de versterking van onze positie in de tennissport."

AA-Drink

United Soft Drinks B.V. is fabrikant van frisdranken, sportdranken en mineraalwater. Een aantal bekende merken zijn: London, Raak, Summit, Bar-le-Duc en niet in de laatste plaats het merk AA-Drink. AA-Drink wordt geproduceerd in de varianten: High Energy, Isotone, Multi Nine, Tea Motion en Sportwater. Naast de KNLTB sponsort AA-Drink een groot aantal andere sportbonden: Atletiek Unie, K.N.H.S., Nederlands Handbal Verbond, K.N.K.V., Nederlandse Volleybal Bond, N.B.B., K.N.W.U. en de Nederlandse Basketbal Bond.