Poolse handen helpen Nederlandse voeten tijdens Nijmeegse Vierdaagse


'S-HERTOGENBOSCH, 20080704 -- Poolse werknemers van PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, helpen bij de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse. Net als vorig jaar zullen de Poolse werknemers onder andere de logistiek met betrekking tot het VIP-vervoer van de organisatie uit handen nemen.

Op de laatste dag van de Vierdaagse worden VIP-bezoekers, zoals generaals, majoors, burgemeesters en wethouders van alle plaatsen uit de route, in bussen met een Poolse chauffeur naar de tribunes gebracht. Daarnaast helpen de Polen de VIP-tribunes in te richten en na afloop af te breken. Een andere groep uitzendkrachten van PE People zorgt voor de opbouw van de voorzieningen op de Wedren.

"De meeste Poolse werknemers in Nederland zijn goed geïntegreerd in de Nederlandse samenleving en dragen graag hun steentje bij", aldus Saskia Rosmalen, algemeen directeur van PE People. "Gezien het feit dat er in de media vaak op negatieve manier aandacht aan Poolse werknemers wordt besteed, willen wij met acties als deze het tegendeel bewijzen."





PE People