Provincie Noord-Brabant


PERSBERICHT


Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant kent 156.800 euro toe


Het bestuur van de Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant heeft 53 garantiebijdragen verleend voor activiteiten op het werkterrein van het cultuurfonds: geschiedenis en letteren, beeldende kunst, podiumkunsten, monumentenzorg en natuurbehoud. Het gaat in totaal om 156.800 euro.

In de kwartaalronde van juni 2008 van het Prins Bernhard Cultuurfonds Brabant is aan een rijke variëteit organisaties een bijdrage toegekend. Zo heeft de stichting Judka Theatermakers uit
's-Hertogenbosch een bijdrage van E 2.500,- ontvangen voor jongerentheaterproductie
inclusief educatieve randprogrammering. La Citta Mobile uit Einhoven heeft een bijdrage ontvangen van E 2.000,- voor het opzetten van verschillende multimediale projecten. Stichting Begraafplaatsen Roosendaal heeft een bijdrage ontvangen van E 1.900,- voor het uitgeven van een boek betreffende de historische R.K. begraafplaats te Roosendaal. Kamerkoor Voice Irene Verenging uit Dongen ontvangt een bijdrage van E 1.000,- voor het uitvoering van twee concerten met een symfonie-orkest. Vereniging fotogroep FOMO uit Tilburg heeft een bijdrage ontvangen van E 2.700,- voor een verlichtingssysteem op expositieborden. Het complete overzicht van de toewijzingen in de tweede kwartaalronde 2008 is als bijlage bij dit persbericht gevoegd.