Politie Groningen

Politie zoekt getuigen van incident met doorrijder

Uithuizen, 16-07-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij een vrouw bijna is aangereden. Het incident gebeurde donderdag 10 juli omstreeks 20.00 uur in de Leeuwstraat in Uithuizen.

Een 32-jarige man uit Uithuizen had een aanrijding met een geparkeerde auto veroorzaakt. Ook schampte hij enkele paaltjes.Een 40-jarige vrouw zag de aanrijding gebeuren, waarna zij de politie alarmeerde. De vrouw moest zelf opzij springen om niet ook aangereden te worden door de verdachte.

Man met hond

Een man met een hond stond op de stoep, toen de vrouw bijna werd aangereden. De politie is met name op zoek naar deze man. Ook andere mensen die getuige zijn geweest van dit incident en nog geen contact hebben opgenomen met de politie, kunnen zich melden. Getuigen kunnen contact opnemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Nog vast

De verdachte werd anderhalf uur na de aanrijding op de Trekweg in Doodstil aangetroffen en ingerekend. Na behandeling in het ziekenhuis is hij ingesloten. De man is inmiddels in bewaring gesteld en zit nog vast.