Gemeente Bolsward


16-07-08

Helpt ook uw tuin ons aan de titel Groenste Stad 2008?

groencompetitie.jpg
Bolsward is weer prachtig groen en wij doen de komende weken extra ons best om ervoor te zorgen dat onze stad er goed verzorgd bij ligt. Natuurlijk doen we dat anders ook, maar deze zomer is het extra belangrijk! Bolsward maakt namelijk kans op de titel Groenste Stad van 2008 (in de categorie tot 15.000 inwoners). Helpt u ons, met uw eigen tuin, mee?
Een deskundige jury (bestaande uit onder andere stedenbouwkundigen, ecologen, hoveniers, landschapsarchitecten) neemt daarvoor ons groenbeleid stevig onder de loep. Welke keuzes maakt de gemeente en waarom? Welke regels passen we toe?

En in de eerste volle week van augustus is het zover! Dan komt de jury ook met eigen ogen bekijken hoe groen onze stad erbij ligt. Het openbaar groen is hierbij erg belangrijk, maar ook het particuliere groen draagt een belangrijk steentje bij! Prachtig mooi aangelegde tuinen en de kleurige natuurlijke tuinen geven Bolsward mede een landelijk groene uitstraling. Kan Bolsward en natuurlijk met name de jury voor de Groencompetitie, deze zomer ook weer van uw tuin genieten?
Wij zorgen voor een optimaal verzorgde, opgeruimde groene stad! Gaat u, in uw eigen tuin, samen met ons de competitie aan?