Gemeente Rotterdam

Het paspoort is in een modern nieuw jasje gestoken

Pagina uit het vernieuwde Jeugd Vakantie Paspoort Wethouder Leonard Geluk van Jeugd, Gezin en Onderwijs reikte het eerste Jeugd Vakantiepaspoort uit aan de Jeugdambassadeurs van de Rotterdamse deelgemeenten. De overhandiging vond plaats op de Pannenkoekenboot. Hiermee werd het officiële startsein gegeven voor weer een denderende zomer vol leuke activiteiten en attracties voor alle basisschoolkinderen uit Rotterdam en de Albrandswaard.

Op reis door Rotterdam
Met het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar in 40 dagen op reis door Rotterdam. Kinderen kunnen rondneuzen in de geheime kamers van Villa Zebra, genieten van kleine treinen in Railz Miniworld of naar bekende attracties als Spido, Euromast of Plaswijckpark. Met het paspoort zijn meer dan 100 attracties van 19 juli t/m 31 augustus gratis of heel voordelig.

Zinvolle vakantiebesteding
Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt dit jaar voor het eerst uitgegeven door de Rotterdampas. De afgelopen 22 jaar viel het Jeugd Vakantiepaspoort onder de vlag van de dienst Sport en Recreatie. De doelstelling van het paspoort blijft overeind: kinderen wijzen op sportieve, educatieve en recreatieve mogelijkheden die de stad Rotterdam in de zomer te bieden heeft. Ook wil het Jeugd Vakantiepaspoort kinderen die niet of weinig op vakantie gaan een zinvolle vakantiebesteding geven.

Nieuw jasje
Wel heeft de Rotterdampas het paspoort dit jaar in een nieuw en modern jasje gestoken. Tevens wordt het Jeugd Vakantiepaspoort ondersteund met een spiksplinternieuwe website: www.jeugdvakantiepaspoort.nl. Deze site staat bol van informatie, zoals een overzicht van verschillende verkooppunten van het Jeugd Vakantiepaspoort.

Kijk voor meer informatie op: www.jeugdvakantiepaspoort.nl en www.rotterdampas.nl

Cover en nieuwe webiste van het Jeugd Vakantie Paspoort

Bron: Bestuursdienst, 16-07-2008