AutoRai

Complete Audi A3 Cabriolet voor een concurrerende prijs

(7/16/2008)
De Audi A3 Cabriolet is nu ook verkrijgbaar in de rijk uitgevoerde Pro Line-uitvoeringen. De Pro Line-uitvoering van de basis uit het benzinemotorengamma, de 1.8 TFSI Attraction (118 kW/160 pk), is vastgesteld op 39.740 euro, inclusief btw en bpm.

De basisdiesel, de 1.9 TDI Attraction (77 kW/105 pk), is nog scherper geprijsd en al leverbaar vanaf ⬠38.585,- inclusief btw en bpm. Met de Audi A3 Cabriolet brengt Audi een premium cabriolet op de markt tegen een zeer concurrerende prijs. De stijlvolle cabriolet heeft een klassieke stoffen kap.

Voor alle uitvoeringen van de Audi A3 Cabriolet geldt dat ze beschikken over een uiterst complete standaarduitrusting, zoals elektrisch bedienbare zijruiten, automatische snelheidsregeling, een bestuurdersinformatiesysteem en halfelektrische bediening van de kap. De Pro Line-uitvoering voegt daar zowel bij het Attraction- als het Ambition-uitrustingsniveau volautomatische airconditioning, Radio Concert, een lederen vierspaaks stuurwiel, een middenarmsteun vóór met opbergvak én verwarmbare buitenspiegels en -ruitensproeierkoppen aan toe.
Behalve aan de 1.8 TFSI en 1.9 TDI zijn ook aan de andere uitvoeringen van de Audi A3 Cabriolet uiterst comfortabele Pro Line-uitvoeringen gekoppeld. De 2.0 TFSI Pro Line met een vermogen van 147 kW/200 pk is leverbaar voor prijzen vanaf ⬠42.855,-. De 2.0 TDI Pro Line is goed voor 103 kW/140 pk en staat vanaf ⬠42.020,- in de prijslijst. Alle prijzen zijn inclusief btw en bpm.

Opvallende verschijning
De Audi A3 Cabriolet is een opvallende verschijning met zijn stoffen kap. Deze maakt de auto elegant en herkenbaar. Het dak opent en sluit in slechts negen seconden en indien voorzien van een akoustische kap is het interieurgeluid bij een snelheid van 140 km/u in de A3 Cabriolet slechts 1 dB(A) hoger dan in een normale Audi A3. Bijkomend voordeel van de stoffen uitvoering is dat het neerklappen van het dak geen invloed heeft op de bagageruimte. De Audi A3 Cabriolet heeft een zeer dynamisch weggedrag. Dit is te danken aan zijn zeer stijve constructie, de elektromechanische stuurinrichting en de multilink achteras. De Audi A3 Cabriolet is er al vanaf ⬠35.385,-.