Gemeente Cromstrijen


Afsluiting Hoekseweg tijdelijk opgeheven

(16-07-2008)

Doorgaand verkeer tussen Strijen en Klaaswaal kan vanaf zaterdag 19 juli 2008 tijdelijk weer gebruikmaken van de Hoekseweg. Tot maandag 11 augustus 2008 liggen de werkzaamheden van drinkwaterleidingbedrijf Evides aan de Hoekseweg stil vanwege de bouwvakantie. Ook de tijdelijke afsluiting van de Bovenweg en Waleweg wordt in deze periode opgeheven.

Hollandse Delta stelt de Hoekseweg tijdens de bouwvakvakantie open om het ongemak voor de weggebruikers enigszins te verzachten. Het waterschap had de Bovenweg en de Waleweg tijdelijk afgesloten voor snelverkeer gedurende de periode van werkzaamheden aan de Hoekseweg. Nu de Hoekseweg tijdelijk weer open is, kunnen ook deze wegen weer tijdelijk open.

Maandag 11 augustus 2008 is de bouwvakvakantie voorbij en worden de werkzaamheden aan de Hoekseweg hervat. De Hoekseweg, de Bovenweg en de Waleweg zijn vanaf dat moment weer afgesloten voor snelverkeer. Het doorgaand verkeer richting Strijen en Klaaswaal wordt dan weer met borden omgeleid. De omleidingsroute loopt via de provinciale wegen N 491 (Trambaan), N 217 en N 489. Naar verwachting duren de werkzaamheden aan de Hoekseweg tot eind september.

Bron: persbericht waterschap Hollandse Delta 16 juli 2008