BedrijfsautoRAI

Nul procent rente bij een nieuwe Renault Maxity

(7/16/2008)
De Renault Maxity wordt nu wel heel aantrekkelijk. Tot en met 31 oktober 2008 profiteren klanten van Renault Trucks bij de aanschaf van een nieuwe Renault Maxity van een zeer aantrekkelijk financieringsaanbod van 0 % rente*. Indien gekozen wordt voor een Ready to Drive bakwagen met Solite box geldt bovendien een garantie van drie jaar op zowel het chassis als de opbouw**. De Renault Maxity is een echte citytruck die een opmerkelijk groot laadvermogen combineert met een ongekende wendbaarheid. Daardoor is hij uitstekend geschikt voor onder meer meubeltransport, koeriersdiensten of lokale distributie. De GVWâs lopen van 2,8 tot 4,5 ton, er zijn motorvermogens van 110, 130 en 150 pk. Verder biedt de Renault Maxity een keur aan opbouwmogelijkheden: van open of gesloten laadbak tot hoogwerker en van koelwagen tot manschappenvervoer. De nieuwe DXi2,5 en DXi3 motoren zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de stad. De motoren leveren een hoog koppel bij lage toerentallen en hebben een laag brandstofverbruik.

Fast & Pro
Optimale service aan de Renault Maxity wordt gegarandeerd door het Fast & Pro concept van Renault Trucks. Fast & Pro is er speciaal voor ondernemers met voertuigen uit de Delivery Range. Dit uit zich in gespecialiseerde adviseurs en monteurs, speciale zones in de werkplaatsen, een supersnelle 24-uursservice en ruime openingstijden.


* Bij financiering door Renault Trucks Financial Services van de aankoop van een nieuwe Renault Maxity + carrosserie bij een Renault Trucks dealer tussen 7/7 en 31/10/2008 met een maximum waarde van ⬠23.000,-, een looptijd van 24 maanden en een aanbetaling van 10%. Vraag de Renault Trucks dealer naar de voorwaarden.


** Garantie op het chassis volgens Renault Trucks Expandys voorwaarden. Garantie op de opbouw volgens de voorwaarden van de producent. Vraag de Renault Trucks dealer naar de voorwaarden.

The European Road Transport Show 2007