PvdA Rotterdam


Taart voor de RET

Wo 16 Jul 2008 - Redactie
Taart voor de RET

PvdA-raadsleden Leo Bruijn, Zeki Baran en Richard Moti bezochten vanochtend verschillende kantines bij de RET. Zij trakteerden het personeel van de RET op taart om hen te bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd.

Spannende tijd
De afgelopen jaren waren spannend en onrustig voor het personeel van de RET. De dreiging van aanbesteding van het openbaar vervoer in de Rotterdamse regio, haalde het beste in de RET naar boven. Om dé vervoerder van Rotterdam te blijven heeeft de RET, de ondernemersraad en het personeel zich keihard ingezet voor verbeteringen.

RET blijft
Al deze inspanningen werden vorige week beloond door het besluit om de RET ook de komende jaren het openbaar vervoer in Rotterdam te laten verzorgen. Door alle inspanningen van o.a. de RET en de PvdA wordt de RET niet verkocht en wordt het openbaar vervoer niet aanbesteed. Met andere woorden: de RET blijft!

Trots
De PvdA is trots dat de RET blijft. Daarom hebben de drie PvdA-raadsleden het personeel van de RET opgezocht in hun kantines om hen op taart te trakteren.