Beeld en Geluid

ZOOP in ZOOM Safari

Tijdens de meet&greet ga je samen met ZOOP-acteurs Ewout Genemans en Jon Karthaus mee op avontuur in de woeste Serengeti-savanne. Je ziet hoe de zeehonden in de Waddenzee leven, de herten op de Veluwe en de dieren in de dierentuin. Ga met Jon en Ewout op de foto voor je eigen "Groeten uit de Serengeti" e-card!

Na de meet&greet kun je lekker blijven hangen in ZOOM Safari want er is nog veel meer te zien en te doen. Van beroemde dierenfilmers als Hugo van Lawick, Bert Haanstra en Luc Enting leer je bovendien meer over het vak.

Maak het mee!
ZOOM Safari is veel meer dan kijken en luisteren alleen. Zelf (mee)maken is een belangrijk onderdeel. Voel hoe het is om in de schoenen van een dierenfilmer te staan en monteer je eigen achtervolgingsscène met de spectaculaire beelden uit Hugo van Lawicks meesterwerken. Of spreek een WNF-spot in. In de Klokhuis studio kun je oefenen op een goede tv-presentatie, met tips van Klokhuis-presentatoren Bart Meijer en Lisa Wade - en je kun meedoen aan de Nieuws uit de Natuur quiz van SchoolTV.

De opnames en filmpjes, gemaakt tijdens ZOOM Safari zijn dezelfde dag nog terug te zien in de Beeld en Geluid experience én thuis op je computer. Zo heb je altijd meteen een mooie herinnering aan je dagje Beeld en Geluid. Je kunt de filmpjes doorsturen aan vriendjes en vriendinnetjes, opa's en oma's of je klasgenoten.

Wanneer Woensdag 16 juli
Tijd 13.30 - 16.30 uur
Waar Beeld en Geluid, in de tentoonstelling Zoom Safari
Prijs ¤ 13,50 voor volwassenen, ¤ 7,50 voor kinderen

De prijs is inclusief toegang tot de media experience van Beeld en Geluid.