Ingezonden persbericht


28 juni 2008

Persbericht

Gerald Troost geeft concert op De Betteld

In de zomervakantie geeft bekend christelijk zanger Gerald Troost op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem een concert op woensdag 16 juli om 20.30 uur. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Gerald Troost is een bekende zanger, liedjesschrijver en componist voor christenen in Nederland. Sinds 2000 treedt Gerald solo op door het gehele land en heeft onder anderen op de EO-Jongerendag en het Xnoizz Flevo Festival opgetreden. Bij beide evenementen komen er veel bezoekers; op een EO-Jongerendag gemiddeld 30.000 bezoekers en op een Flevo Festival gemiddeld 8.000. Inmiddels heeft Gerald al een aantal cd's, singles en boeken op zijn naam staan. Sinds april ligt zijn nieuwste cd 'Tegengif' op de planken. De muziek van Gerald Troost heeft een diepe inhoud en een verrassende muzikale omlijsting.

Kaarten voor het concert van Gerald Troost zijn ¤ 7,50 voor volwassenen en kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen voor ¤ 3,75. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over het concert van Gerald en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht