Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Karavaan neemt de bus
Reizend theaterfestival brengt Theater in de bus

HAARLEM -- 15 juli 2008. Busreizigers in de omgeving van Alkmaar en Heiloo worden op 16 juli op verschillende buslijnen van Connexxion verrast met theater. Geluidskunstenaars, operazangers, performers, dichters en acteurs bieden de nietsvermoedende reizigers een bijzondere belevenis. De dagelijkse gang van Alkmaar naar Heiloo of van Bergen naar Heerhugowaard wordt zo een uniek avontuur.

Reizend theaterfestival Karavaan reist van 17 juli t/m 10 augustus door Noord-Holland met voorstellingen, muziek en straattheater. Donderdag 17 juli opent Karavaan om 15.00 uur het festivalhart op het GGZ-terrein in Heiloo. Een dag eerder op 16 juli kunnen busreizigers van Connexxion al kennismaken met Karavaan.

Bert Mennings, zakelijk leider Karavaan: 'Karavaan is een reizend festival, maar we hebben het reizen nog nooit zo letterlijk genomen. We brengen theater op nieuwe plekken voor een nieuw publiek en wilden al lang samenwerken met Connexxion. We zijn blij dat het nu gelukt is en verheugen ons om theater op reis te brengen in een rijdende bus. We hopen op veel mooie en spannende momenten voor de busreizigers.'

Op 23 juli kun je de acts eveneens aantreffen in diverse bussen rondom Hoorn. Mis het niet!

Theater in de bus is een project van Connexxion, Kunstenaar & Co en Karavaan.

Ingezonden persbericht