Sodexo treedt toe tot netwerk Young Colfield

16/07/2008 09:15

Young Colfield B.V.

Samen werken aan verbetering facilitaire dienstverleningsprocessen.

Rotterdam, 16 juli 2008 - Sodexo, wereldmarktleider in Food- en Facility Management Services, heeft onlangs een overeenkomst met Young Colfield getekend, waardoor zij toetreedt tot het exclusieve netwerk van participanten van Young Colfield. De eerste Young Colfielder, Fleur Waegemaekers, is direct aan de slag gegaan bij Sodexo.

Door de samenwerking breidt Young Colfield haar netwerk verder uit binnen de facilitaire wereld. Dit biedt talenten de mogelijkheid om een grotere diversiteit aan organisaties van binnen te zien, en tegelijkertijd geeft het de opdrachtgevers meer contacten en ervaring binnen het netwerk.

Natalie Hofman, Manager Operations bij Sodexo Altys: "Door de krapte op de arbeidsmarkt waren wij hard op zoek naar nieuw talent voor onder andere project management functies. Young Colfield heeft de ingangen naar de talentvolle studenten op hogescholen en universiteiten; zij weet de goede studenten te werven. Daarnaast bestaat Young Colfield uit mensen die weten wat het vak inhoudt en leiden de jonge talenten van a tot z op tot professionals op het gebied van service. Over onze eerste Young Colfielder zijn wij dan ook zeer tevreden."

Fleur Waegemaekers werkt op dit moment aan het opzetten van een Centraal Project Office. De nadruk ligt hierbij op het ontwikkelen van een éénduidige projectmatige aanpak voor het uitvoeren van projecten op het gebied van technisch beheer en onderhoud. "Ik hoop dat Sodexo nog lang in het netwerk van Young Colfield blijft, want Sodexo is een organisatie met veel mogelijkheden op het gebied van service. Je krijgt bij Sodexo de kans om je te verdiepen in verschillende onderdelen van facilitaire dienstverlening."

"Je ziet steeds meer dat bedrijven moeite hebben met het aantrekken van jong talent. Terwijl het met het oog op de vergrijzing en ontgroening van essentieel belang is om nu de juiste mensen aan te trekken. Gelukkig zien steeds meer organisaties dat ook in. Door de samenwerking is het netwerk van facilitaire opdrachtgevers binnen het Young Colfield Talent program verder uitgebreid. Uiteraard blijft het verbeteren van de dienstverlening centraal staan; dat blijft de basis van Young Colfield", aldus Bart Kollau, directeur Young Colfield.





http://www.youngcolfield.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,