Ingezonden persbericht


8afc81.jpg

PERSBERICHT

Yolanthe scheert morgen mannen in Magna Plaza Amsterdam Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar Gillette Fusion Shaving Squad nemen de Nederlandse man onder handen

Rotterdam, 16 juli 2008 -- Yolanthe Cabau van Kasbergen verleidt morgen tussen 11.00 en 13.00 uur de mannelijke bezoekers van winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam tot een betere persoonlijke verzorging. Samen met haar Gillette Fusion Shaving Squad staat ze klaar om in een tijdelijke scheersalon een flink aantal mannen onder handen te nemen. Daarmee geeft ze vervolg aan haar belofte om de Nederlandse man te helpen om er op zijn best uit te zien. Deze belofte deed ze tijdens de presentatie van het Gillette Scheeronderzoek op 24 juni. Daaruit bleek dat vrouwen graag zien dat de Nederlandse man meer moeite doet als het om zijn persoonlijke verzorging gaat.

De Nederlandse vrouwen houden van gladgeschoren en goed verzorgd. De komende tijd gaat Yolanthe daar werk van maken. Morgen doet ze dat in een scheersalon in de hal van Magna Plaza. Alle mannen zijn van harte welkom voor een gratis scheersessie met Gillette Fusion.

Scheeronderzoek
Uit het Gillette Scheeronderzoek blijkt dat de Nederlandse vrouw een magere zeven geeft aan de persoonlijke verzorging van de Nederlandse man. Ruim een kwart van de vrouwen geeft zelfs een zes of lager. Daar staat tegenover dat twee derde van de vrouwen juist veel waarde hecht aan een goed verzorgd uiterlijk, vooral bij een afspraakje. Bijna 70% vindt het een afknapper als een man voor een date niet veel moeite heeft gedaan om er verzorgd uit te zien. Vooral een snor of baard valt niet in de smaak: bijna 9 op de 10 vrouwen zoenen het liefst met een gladgeschoren man. Yolanthe heeft daarom de Nederlandse mannen opgeroepen om er op hun best uit te zien. De komende tijd stuurt ze haar Gillette Fusion Shaving Squad om pad om de mannen te helpen, waarbij ze ook zelf af en toe een kijkje komt nemen.

Op je best met Gillette Fusion
Gillette Fusion is de nieuwe generatie op het gebied van scheersystemen, die het voor mannen heel eenvoudig maakt er altijd goed verzorgd uit te zien. Dankzij de revolutionaire technologie was de Fusion onder andere de beste introductie van 2007 en de winnaar van de Kassa!-scheertest. Ook won het nieuwe scheersysteem in 2007 een Men's Health Grooming Award. Gillette Fusion is beschikbaar in twee varianten, met en zonder batterij. Het systeem kenmerkt zich door een innovatieve technologie op de voor- en achterzijde van het scheermesje en levert Gillette's beste scheerresultaat ooit (binnen de categorie scheersystemen met én zonder batterij). De scheermesjes aan de voorzijde zijn 30% dichter op elkaar geplaatst dan bij MACH3. Dit helpt de druk op de scheermesjes te verminderen, wat aanzienlijk minder huidirritatie en meer comfort oplevert. In de achterzijde van de scheerkop is het Precisie Trimmermesje geïntegreerd, een enkelvoudig mesje. Hiermee wordt het bijwerken van de bakkebaarden eenvoudiger en kan men makkelijker onder de neus scheren of gezichtsbeharing in model brengen. Zo biedt Gillette Fusion iedere man -- gladgeschoren of met gezichtsbeharing -- een betere manier van scheren en zorgt het ervoor dat hij er altijd op zijn best uit ziet.

_________________________________