Ingezonden persbericht


Persbericht 16 juli 2008

3FM actie met laatste Lowlands kaarten

Lowlandsyell Theo sleutelnaam in actie Met je friends naar Lowlands

3FM geeft van zaterdag 19 tot en met vrijdag 25 juli de laatste Lowlands kaarten weg, inclusief een speciaal camping arrangement. De publieke popzender geeft vriendengroepen vijf Lowlandskaarten, inclusief een plaats op de 3FM minicamping met tent, slaapzak, ontbijt en een akoestisch privé concert van Gem. Met je friends naar Lowlands win je alleen als iedereen uit de vriendengroep de telefoon opneemt met Theo wanneer 3FM belt. Aanmelden voor deze actie kan via 3FM.nl/theo.

Lowlandsyell Theo
Elk jaar hoor je op Lowlands steeds maar weer de kreet: Theo! Het is een fenomeen waarover verschillende verhalen over de oorsprong de ronde doen. Sinds 2004 is deze yell alom vertegenwoordigd en niet meer weg te denken. In 2007 zijn diverse initiatieven geweest om 'een nieuwe Theo' te introduceren. Zonder succes. Er is maar één Theo.

Lowlands op 3FM

Lowlands is op 15, 16 en 17 augustus uitgebreid te volgen op 3FM. Vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen doet de publieke popzender van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagnacht 01.00 uur verslag van hét festival voor muziek, cabaret, literatuur en dans. Met veel live optredens, reportages en interviews. Op het programma van Lowlands staan dit jaar grote namen zoals Editors, The Kooks, Anouk, N*E*R*D en Amy Macdonald.

www.3FM.nl/theo.



Ingezonden persbericht