Ingezonden persbericht


Afbetaling Avaya-IP-oplossingen volledig rentevrij en zonder kosten vooraf

Extra ondersteuning klanten in stagnerende economische situatie

TER PUBLICATIE: 16 juli 2008

Nieuwegein Avaya biedt zijn IP-communicatieoplossingen nu op basis van volledig rentevrije afbetaling aan. Europese organisaties kunnen nu eenvoudig apparatuur leasen en gespreid betalen gedurende drie jaar volledig rentevrij en zonder extra aanschafkosten. Dit aanbod omvat tevens alle onderhoudswerkzaamheden en upgrades.

Met deze acties voorzien de IP-specialist en Avaya Financial Services (een handelsmerk van de CIT Group) organisaties in een verslechterde markt nog steeds van alle mogelijkheden om hun communicatiesysteem te optimaliseren met populaire IP-telefonieoplossingen van Avaya. Deze actieoplossingen zijn verkrijgbaar via Avaya Business Partners en Avaya.

Met deze actie biedt Avaya organisaties de mogelijkheid hun communicatieomgeving te stroomlijnen op basis van IP-oplossingen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van marktveranderingen. Hiermee breidt de communicatiespecialist zijn huidige nul-procentaanbod voor het mkb verder uit. Avaya lanceerde deze actie eind 2007.

In een instabiele markt stellen bedrijven technologische investeringen vaak uit zelfs wanneer ze door deze investeringen juist weer kunnen groeien , zegt Martyn Lambert, vicepresident van Avaya EMEA Marketing. IP-telefonie zorgt voor concurrentievoordeel. Hiermee kunnen bedrijven hun efficiency en productiviteit verhogen. Zo zijn ze in staat om hun klantenbasis uit te breiden, ongeacht de economische situatie.

Deze actie biedt Avaya-klanten de unieke kans om over te stappen naar een Unified Communications-omgeving. Het aanbod geldt namelijk voor alle Avaya-oplossin gen gebaseerd op Communication Manager 5.0 (nieuw of een upgrade) inclusief aanvullende Avaya Unified Communications- en Customer Service-applicaties. Dit aanbod omvat gespreide betaling over een periode van drie jaar zonder rente. Na deze termijn kunnen klanten beslissen of ze de oplossingen blijven gebruiken, kopen of teruggeven.

Dit programma omvat geen verrassingen, dat is een van de voornaamste pluspunten. Aan het einde van de rentevrije afbetalingsperiode kunnen klanten de oplossingen overnemen voor het symbolische bedrag van één euro. Er zijn absoluut geen extra betalingsverplichtingen. Net als met elke softwarematige oplossing adviseren we gebruikers regelmatig te upgraden en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zo is het mogelijk om de oplossing met het bedrijf mee te laten groeien , zegt Lambert.

De rentevrije actie van Avaya Financial Services is beschikbaar in België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zwitserland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

######

Over Avaya

Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van elke mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.