ARRIVAL OF THE NEXT BIG RECORD LABEL: StylzMatic Records


AMSTERDAM, 20080716 -- Wat acht jaar geleden begon als een idee tussen twee creatieve muzikale artiesten is nu eindelijk een feit. 2008 is het jaar dat record label StylzMatic definitief van de grond komt. StylzMatic Records heeft de intentie om zowel nationaal als internationaal de gronden te doen schudden. Dit wil de label bereiken door muziekproducties te brengen van het hoogste niveau, waarbij echt talent, topkwaliteit, maar ook vooral passie en liefde voor de muziek de hoofdingrediënten zijn.

In het jaar 2000 besloten Rowan Houtsnee, eerder bekend als de artiest Twisted, en Humphrey Themen, bekend als de producer THEprinceOFbeatz, een muzikale samenwerking aan te gaan. Dit duo was twee jaren lang niet uit de studio te slaan, waarbij ze elke dag gretig bezig waren met simpelweg het maken van muziek en het begeleiden van andere artiesten. Plannen om een serieus label te beginnen waren dan al snel geboren. Door privé omstandigheden werden deze plannen echter opgeschort, tot op dit jaar.

In de tussentijd hebben de twee heren echter niet stlgezeten. Zo heeft producer THEprinceOFbeatz menig mensen verrast o.a. met tracks als `I can't breath' van multitalent Cinnamon Brown en een remix van de Gwen Stefani hit; `Can i have it like that'. Rowan besloot meer ervaring op te doen in het zakenleven en heeft zo zijn
`social and business skills' sterk weten te ontwikkelen. Niet alleen de killer combinatie tussen high quality music en een goed business inzicht, maar ook vooral hun liefde voor de muziek hebben de twee doen realiseren dat dit hèt moment is om de zo lang verwachte label uit te brengen. En zo is StylzMatic Records geboren.

StylzMatic Records is een record label met internationale doelen en potenties. De label wil zichzelf onderscheiden van de huidige Nederlandse labels door de lat hoger te leggen en simpelweg betere kwaliteit muziek te brengen aan de artiesten en het publiek. StylzMatic Records richt zich op vele verschillende soorten muziekstromingen als HipHop, R&B, Dance, Dancehall e.a. Ook heeft de label al een belangrijk talent aan zich weten te binden, namelijk niemand minder dan KaliBwoy, de grootste dancehall belofte van Nederland.
Binnenkort zullen er dan ook persberichten verschijnen omtrent deze en mogelijk al meerdere
artiesten en hun muziek.

Kortom wilt StylzMatic Records een kwalitatief totaalpakket leveren aan de muziekbusiness door zich 100 procent met hart en ziel bezig te houden met muziekproducties en live performances. Met deze gedrevenheid en ambitie wil de label uitgroeien tot een begrip en daarmee daadwerkelijk de top bereiken. Om meer informatie te krijgen over StylzMatic Records of om tracks van de StylzMatic Records artiesten te downloaden is er natuurlijk een website: www.StylzMatic.com. Op deze website staat ook al het nieuws rondom de label en zijn artiesten, dus houd deze goed in de gaten!





StylzMatic Records