Tussenstand actie Albert Heijn en InBev voor Grote Kerk Breda


10.000 EURO VOOR GROTE KERK MET BREDA BIER

BREDA, 20080716 -- In de eerste helft van 2008 heeft de verkoop van Breda Bier alweer 10.000 Euro opgeleverd voor de restauratie van de Grote Kerk in Breda. Bierbrouwer InBev Nederland doneert samen met 19 filialen van Albert Heijn in de regio Breda 10 Eurocent per verkocht blikje Breda Bier aan de Grote Kerk. De actie is in mei 2007 van start gegaan en wegens groot succes voortgezet in 2008.

Eric Westenburg, voorzitter van het Steunfonds Grote Kerk: "Het is fantastisch dat Albert Heijn en InBev de restauratie van de Grote Kerk blijven ondersteunen, maar vooral hulde aan alle Bredanaars die Breda Bier blijven kopen, waardoor we ook dit jaar weer op een prachtig resultaat afstevenen. Het blijft natuurlijk geweldig dat je door het drinken van dit heerlijke bier ook een financiële bijdrage levert aan de restauratie van onze prachtige kerk. Dit jaar zullen we daarmee de wandschildering in de kapel van de Hosti-verering restaureren."

Hartverwarmend
"Het is hartverwarmend dat Bredanaars zo trots op onze stad zijn en in het eerste halfjaar van 2008 alweer 100.000 blikjes Breda Bier hebben gekocht. Ook onze recente SMS-actie, waarmee je bij aankoop van Breda Bier kans maakte op een Breda Bier parasol, was een groot succes. Daaraan merk je dat Breda Bier echt leeft onder de Bredanaars", aldus Stijn Deelen, Directeur Retail van InBev Nederland.
Theo Janssen, Operationeel Manager Albert Heijn Breda en omstreken, voegt toe: "We blijven met leuke acties komen om de aankoop van Breda Bier te stimuleren. Ook dit najaar kunnen Breda Bier liefhebbers dus weer kans maken op originele Breda Bier prijzen !"

Steun de Grote Kerk met Breda Bier
Met de verkoop van Breda Bier steunen Albert Heijn en bierbrouwer InBev Nederland de restauratie van de Grote Kerk in Breda: van ieder verkocht blikje of fles doneren de bedrijven 10 Eurocent aan de kerk die ook de verpakking van Breda Bier siert. Breda Bier is verkrijgbaar bij 19 filialen van Albert Heijn in de regio Breda:
Breda (Nieuwstraat 45, Valkeniersplein 2, Ginnekenweg 11, Pastoor van Spaandonkstraat 46, Oude Terheijdenseweg 18, Flierstaat 51, Haagdijk 108 en in de winkelcentra De Burght, Hoge Vucht, Bisschopshoeve, Heksenwiel, De Berg en Brabantplein), Oosterhout (Zuiderhout 103, Arkendonk 53 en Keiweg 11), Bavel, Prinsenbeek en Ulvenhout. Breda Bier is leverbaar in een 33 of 50 cl. blik, de verkoopprijs is respectievelijk 0,49 en 0,79 Euro.





Ingezonden persbericht