NCRV

Babyboom Het vervolg

Een babykamer in Ajax-stijl en de Baby van het Jaar in derde aflevering Babyboom Het vervolg

Donderdag 17 juli 2008

21.20 uur, Nederland 1

Het stel Diana en Jeroen zijn misschien wel het meest prominente stel uit de serie Babyboom. Deze twee fanatieke Ajax-supporters probeerden al ruim zes jaar zwanger te worden. Na twee mislukte IVF-pogingen bleek dat Diana onvruchtbaar was. De laatste mogelijkheid voor het stel was middels eiceldonatie. Tijdens één van de laatste afleveringen van Babyboom kwam het verlossende telefoontje van het ziekenhuis: Diana was zwanger! Deze zomer is ze uitgerekend. In deze aflevering van Babyboom Het vervolg laat Jeroen vol trots de babykamer zien, uiteraard helemaal in Ajax-stijl!

Anoeska en Quintus hebben een half jaar geleden dochter Quincy gekregen. Anouska heeft nog altijd last van een whiplash die zij opliep toen zij en Quintus tijdens de zwangerschap een auto-ongeluk kregen. Twee keer per week bezoekt ze daarom een fysiotherapeut. De jonge ouders willen dolgraag nog een tweede kindje, maar door de whiplash twijfelen ze hier nog over.

De Babyboom-babyâs Connor (zoon van Martine en Gary) en Jasmijn (dochter van Renee en Roy) waren twee van de 101 finalisten voor de titel Baby van het jaar. Alhoewel de kleintjes niet de titel wonnen, blijven ze voor hun trotse ouders natuurlijk wel winnaars.

Het Babyboom-stel Natasje en Maurits proberen al bijna drie jaar lang zwanger te worden. Ze zijn begonnen met IUI-behandelingen, maar zonder succes. Uit de reeks onderzoeken die daarop volgden bleek dat Natasja, nog maar 23 jaar oud, vervroegd in de overgang zit. Omdat hier niets aan te doen is, zitten ze nu een versneld IVF- traject. Babyboom Het vervolg gaat met ze mee naar het ziekenhuis waar zij een punctie laten uitvoeren.

Peter en Denise overkwam het ergste wat ouders kan overkomen: hun zoontje Dylan overleed twee weken na de geboorte. Caroline Tensen gaat met Peter en Denise naar het graf van hun zoontje.