Gemeente Grave

Donderdag 17 juli 2008; Feest in Grave tijdens 4-daagse

Zomeravondconcert op donderdagavond

Op donderdag 17 juli vindt er op de Markt een zomeravondconcert plaats. Van 20.00 tot 22.00 uur verzorgen twee militaire muziekkorpsen, een uit Engeland en de andere uit Rusland, een muzikaal optreden voor de Graafse bevolking en andere belangstellen. Burgemeester Delissen opent het concert en daarmee de Graafse feestelijkheden rondom de vierdaagse. Het gemeentebestuur nodigt u dan ook van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Graafse lopers herkenbaar

Een groot aantal lopers uit onze gemeente was zaterdag te gast op het stadhuis. Na bemoedigende worden van de burgemeester kregen de wandelaars een Graafs t-shirt uitgereikt. Het shirt, dat voorzien is van de tekst Grave, gastvrij ten voeten uit! werd enthousiast in ontvangst genomen. De lopers uit onze gemeente zullen dus duidelijk herkenbaar.

Gezellige route

De doorkomst door Grave en Gassel wordt aanstaande vrijdag feestelijk gevierd. Versierde straten en veel muziek zorgen voor een gezellige sfeer in het centrum van Grave en Gassel. Het gemeentebestuur staat vanaf 6.30 uur op de Hoofdwagt om de wandelaars te begroeten en moed in te spreken.

We willen de inwoners die langs de route wonen oproepen om de vlag uit te hangen en de auto elders te parkeren.

De marktkramen van de warenmarkt worden opgesteld op het Hofplein en in de Hoofschestraat.

Stadhuis vrijdag 18 juli open vanaf 9.00 uur

Nu het stadhuis niet meer aan de route ligt en goed bereikbaar is, is de Publieksbalie op 18 juli zoals gebruikelijk vanaf 9.00 uur (tot 13.00 uur) geopend voor alle diensten. Ook telefonisch is het stadhuis normaal bereikbaar.

Informatie Mevr. T. Winnemuller, cluster Communicatie en Bestuursondersteuning, (0486) 477 238 e-mail t.winnemuller@grave.nl.