Gemeente Nieuwegein

Reclameborden plaatsen (driehoeksborden)

Het plaatsen van tijdelijke reclame op de openbare weg is alleen toegestaan met vergunning van het college van B&W. Het college heeft
150 vaste locaties aangewezen waar driehoeksborden geplaatst mogen worden. Daarnaast heeft het college 17 plaatsen aangewezen voor ideële reclameuitingen.

Driehoek Buitenreklame Benelux B.V. plaatst en exploiteert in opdracht van de gemeente Nieuwegein de driehoeksborden. De borden kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zowel voor commercieel als voor niet-commercieel gebruik. Culturele-/charitatieve- en lokale evenementen kunnen geplaatst worden tegen een gereduceerd tarief en krijgen daarnaast tot 8 weken voor aanvang van de campagne voorrang op het gebruik van de borden. Los hiervan zijn er 17 borden voor ideële reclame-uitingen gratis beschikbaar. Deze borden zijn zogenaamde `vrije plakplaatsen' waar ideële reclame vrij opgeplakt kan worden. Op deze borden staat aangegeven wanneer de borden schoongemaakt worden en de posters dus verwijderd worden.

Voor het aanbrengen van reclame voor evenementen op de driehoeksborden, kunt u contact opnemen met:

Driehoek Buitenreclame Benelux B.V.
Rielseweg 810, 5032 SC Tilburg.
t: 013 - 51 81 903
f: 013 - 51 81 923
e. http://www.driehoekreclame.nl/