Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 17 juli 2008

Nieuwe Event Manager van start bij ATP

Per 1 juli is Philip Mulié begonnen als Event Manager bij ATP, The Advanced Travel Partner. Mulié, hiervoor ruim vijf jaar lang werkzaam als account manager bij de Arjan van Dijk Groep, zal een centrale rol spelen binnen de nieuw vorm te geven Events-afdeling van ATP. Mulié is medeverantwoordelijk voor de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Door een bundeling van expertise binnen de verschillende Events-afdelingen, kan ATP breder inspelen op de veranderende wensen van haar klanten. Zo blijkt er steeds meer behoefte aan interactie voor, tijdens en na een zakelijke meeting. Omdat de vraag naar verrassende zakelijke evenementen blijft groeien, kan de nieuwe afdeling met de komst van Mulié haar klanten nog beter van dienst zijn. De werkzaamheden van de ervaren eventspecialist bestaan onder meer uit het binnenhalen, uitwerken en coördineren van diverse klantaanvragen. Hierbij valt onder meer te denken aan conceptontwikkeling, catering en locatie- en entertainmentkeuze. De nieuw te creëren afdeling richt zich specifiek op Meeting Management, Congressen, Events en Event Hospitality.

Philip Mulié over zijn nieuwe functie: "Of de klant nu een congres, jubileumfeest of productpresentatie wil neerzetten, het is mijn taak om te inventariseren wat de klant voor ogen heeft. Eenmaal de doelstellingen helder, vertaal ik dit in een passend voorstel. Om het daarna zo uit te voeren, zoals de klant dat voor ogen heeft. Of beter nog: dat zijn verwachtingen worden overtroffen. De klant weet zeker dat hij optimaal rendement haalt uit zijn zakelijke evenement".

Noot voor de redactie,