Ingezonden persbericht

Cordys benoemt Marc de Simone tot Chief Sales

Voormalig Cisco-, HP- en Lucent-executive helpt snelst groeiende BPMS-softwareproducent wereldwijd marktaandeel te veroveren

Putten, 17 juli 2008 - Cordys= , leverancier van Business Process Management Suite-oplossingen (BPMS), benoe= mt Mark De Simone tot Chief Sales and Business Development Officer. In deze functie is De Simone wereldwijd verantwoordelijk voor sal= es, het aanboren van nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe delivery-modellen. Daarnaast is het zijn verantwoordelijkheid om het partnernetwerk verder uit te bouwen en nieuwe strategische partnerships aan= te gaan.

De omzet van Cordys is in het afgelope= n fiscale jaar met 153 procent toegenomen. Gartner betitelt Cordys als snelst groeiende BPMS-leverancier en dicht het bedrijf veel kansen toe in deze mar= kt.

"De Simone heeft ervaring opgeda= an in strategische, leidinggevende functies bij marktleiders als Cisco, General Electric, HP, Lucent en McKinsey", zegt Jan Baan, oprichter, Executiv= e Chairman en CEO van Cordys. "Deze ervaring reikt verder dan alleen Eu= ropa en de Verenigde Staten. Ook in opkomende markten heeft hij zijn sporen verdiend. Met zijn ervaring zal De Simone gaan bijdragen aan de verdere gro= ei van het bedrijf."

De Simone speelde een voorname rol in = de snelle ontwikkeling van technologiebedrijven als Lucent, waar hij CMO was, = en recentelijk bij Cisco. Bij Cisco Emerging Markets MEA realiseerde hij een omzetgroei van $300 miljoen in 2004 naar $2 miljard in 2008. Bovendien spee= lde hij een sleutelrol in de integratie van WebEx en Cisco.

"Cordys heeft een sterke positie= in de BPMS-markt", zegt De Simone. "Met mijn kennis en ervaring kan i= k Cordys helpen om wereldwijd een krachtige groei te realiseren."

De Simone heeft een Bachelor-diploma i= n Engineering, behaald aan de Cornell University, en een MBA-diploma van Colu= mbia University.

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) lever= t hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerd= e oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillend= e markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dank= zij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantore= n in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.