Gemeente Boxtel

Verleende monumentenvergunning Lennisheuvel 14

Door burgemeester en wethouders is monumentenvergunning verleend voor het bouwen van een tuinkamer op de locatie Lennisheuvel 14, 5281 LE. Deze vergunning is op 15 juli 2008 verzonden.

Inzage De vergunning ligt gedurende de beroepstermijn, te weten van vrijdag 18 juli 2008 tot en met donderdag 28 augustus 2008, ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. De bij een vergunning behorende stukken kunnen worden ingezien na telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling, (0411) 655249.

Beroep Aangezien een monumentenvergunning wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen geen bezwaarschriften worden ingediend. Derdebelanghebbenden, die van mening zijn door het verlenen van een monumentenvergunning rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, kunnen binnen de beroepstermijn beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90.125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. De werking van een monumentenvergunning wordt opgeschort totdat de beroepstermijn is verstreken of, indien beroep is ingesteld, op het beroep is beslist. De vergunninghouder kan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken de opschorting op te heffen. Aan de behandeling van een beroepsschrift zijn kosten verbonden.

17-07-2008
---