Ingezonden persbericht


Rotterdam, 10 juli 2008

De Groene Groep verhuurt kantoorruimte in Soesterberg en Zoetermeer

De Groene Groep heeft recentelijk twee verhuurtransacties gerealiseerd. In Soesterberg gaat het om uitbreiding van de reeds gehuurde ruimte door Ballast Nedam Infra en in Zoetermeer is kantoorruimte verhuurd aan Sophia Revalidatie en het Lange Land Ziekenhuis.

Ballast Nedam Infra BV was reeds huurder van de tweede verdieping van het pand aan de Amersfoortsestraat 124 te Soesterberg. Per 1 augustus breiden zij dit uit met de huur van ca. 773 m² VVO op de eerste verdieping alsmede twintig parkeerplaatsen. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting BV uit Utrecht heeft namens eigenaar De Groene Groep bemiddeld.

In Zoetermeer is het complex aan de Kadelaan 9 door de twee transacties volledig verhuurd. Sophia Revalidatie huurt hier per 1 oktober ca. 368 m² VVO op de begane grond alsmede acht parkeerplaatsen. Vanuit deze ruimte zal Sophia specialistische begeleidingstrajecten aanbieden aan patiënten met een dreigend of bestaand participatieprobleem.

Het Lange Land Ziekenhuis huurt in hetzelfde pand per 1 september de resterende leegstand voor een periode van zeven jaar. Hierbij gaat het om ca. 1.885 m² VVO alsmede 45 parkeerplaatsen. Het ziekenhuis zal hier diverse kantoorfuncties vestigen.

Einde Bericht

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht