Riverbed zorgt voor snelle beschikbaarheid VMware-omgevingen over WAN


Met Steelhead appliances dezelfde performance voor toegang tot VMware- omgevingen over het WAN als over het LAN

ROTTERDAM, 20080717 -- Rotterdam, 17 juli 2008 - Riverbed, specialist in performanceoplossingen voor Wide-area Data Services (WDS), kondigt aan dat het nu mogelijk is om met de Steelhead appliances, zonder performanceverlies, een efficiënte samenwerking tussen Vmware-omgevingen over het WAN te realiseren. Dit biedt ondernemingen mogelijkheden voor het centraliseren en consolideren van IT-middelen. Klanten van Riverbed en VMware kunnen nu eenvoudig VMware-omgevingen repliceren voor het terugzetten van deze IT-omgevingen als onderdeel van disaster recovery acties.

Als Premier Partner in het VMware Technology Alliance Partner (TAP) programma, garandeert Riverbed een optimale samenwerking tussen VMware-virtualisatieoplossingen en Steelhead WDS-producten van Riverbed.

Carel Bak, Regional Director Noord-Europa van Riverbed: "De combinatie Riverbed en VMware biedt bedrijven vele voordelen. Het biedt ongekende mogelijkheden voor het consolideren van de IT-omgeving waarmee aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd. Daarnaast worden VMware-omgevingen veel sneller gerepliceerd waardoor het inrichten van nieuwe locaties, of het herinrichten van locaties als gevolg van disaster recovery, veel minder tijd vergt. Dit stelt IT-afdelingen in staat om klanten beter te ondersteunen en aan beschikbaarheids- en performancewensen van de organisatie tegemoet te komen."





Ingezonden persbericht