Novum bestormt catwalk Fashion Week


AMSTERDAM, 20080717 -- Novum Entertainment verslaat de dertig catwalkshows en praat met de tientallen ontwerpers die van Amsterdam een weeklang een modewalhalla maken tijdens de negende editie van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW). Dit weekeinde gaat de Fashion Week van start.

De tekstredactie van Novum Entertainment brengt vanaf dinsdag 22 juli dagelijks catwalkverslagen, achtergrondverhalen en interviews met topdesigners als Percy Irausquin, Hans Ubbink en Monique Collignon. Bij veel shows is Novum ook met een cameraploeg aanwezig, waaronder die van Jan Taminiau en Joline Jolink.

Ook de progressieve underground van de Nederlandse modescene wordt niet vergeten. Zo is Novum Entertainment donderdag 17 juli bij Off Schedule, het eerste evenement van de AIFW. Tijdens een grote modeshow tonen zeven jonge, internationale modetalenten hun creaties.

De AIFW vond in 2004 voor het eerst plaats. In enkele jaren is de modeweek uitgegroeid tot een evenement dat Amsterdam ruim een week in de ban houdt. Novum zit elke show front row!

Novum Entertainment spreekt voorafgaand aan dit evenement met een aantal deskundige 'fashionisto's'. Klik hier voor de reportage: www.ftv.nl/videoplayer/index.cfm?fuseaction=videolaunch&nbg=ftv&video_id=289962&quality=2