Bachelors van ISBW officieel NVAO geaccrediteerd


ZALTBOMMEL, 20080717 -- Afgelopen week ontving ISBW Opleiding & Training het bericht dat de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie) de accreditaties van haar bacheloropleidingen heeft toegekend. Dit houdt in dat Hogeschool ISBW ook in de toekomst officieel erkende HBO-diploma's mag blijven uitgeven aan haar studenten.

De bacheloropleidingen Bedrijfskunde en Personeelsmanagement zijn onlangs volledig vernieuwd en geactualiseerd. De bachelor Commerciële Economie wordt momenteel nog vernieuwd. Voor de student betekent deze accreditatie een duidelijke zekerheid voor kwaliteit en inhoud van de hbo-opleiding en een erkend diploma.

De bacheloropleidingen van ISBW zijn intensief, verdiepend en direct toepasbaar voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen. De opleidingen sluiten nauw aan op de praktijk en bieden direct rendement. Het verwerven van competenties staat hierbij centraal. Via een EVC procedure (Erkenning van Verworven Competenties) kan vooraf worden vastgesteld over welke competenties de kandidaat-student reeds beschikt. Hierdoor kunnen vrijstellingen worden verkregen die een aanzienlijke studieverkorting kunnen betekenen.


Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO)
De NVAO waarborgt de kwaliteit van het hoger onderwijs in opdracht van het Ministerie van OC&W. De accreditatie betekent het eindoordeel van de NVAO over de kwaliteit van een hbo-opleiding. www.nvao.nl

Over ISBW Opleiding & Training
ISBW biedt opleidingen en trainingen aan met direct rendement, en op diverse vakgebieden, zowel voor individuele deelnemers als voor organisaties.

ISBW Opleiding & Training heeft een aanbod van meer dan 120 individuele praktijkgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van management, bedrijfskunde, projectmanagement, P&O, marketing, sales, communicatie, management support en financieel administratief. Met de inzet van ervaren docenten uit de bedrijfspraktijk en de unieke Personal Performance Methode® biedt ISBW garanties voor opleidingsrendement. Deelnemers kunnen de opgedane kennis direct toetsen aan de praktijk en toepassen in hun eigen werksituatie.

ISBW Opleiding & Training is een onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Actueel nieuws over ISBW vindt u op onze website www.isbw.nl





Ingezonden persbericht