Politie Amsterdam-Amstelland

Info over de uitvaart van collega Gabrielle Cevat tbv de media / regio (14/07/08)

De uitvaart van Gabrielle Cevat zal, zoals bekend, plaatsvinden op donderdag 17 juli 2008, om 12:00 uur. Zij zal met korpseer worden begraven. Wij verwachten veel collegaâs van de politie Amsterdam-Amstelland, maar ook uit andere delen van Nederland.

Het stoffelijk overschot wordt per koets, onder begeleiding van politieruiters, vanaf het Uitvaartcentrum Bouwens aan de Startbaan 7 in Amstelveen overgebracht naar de begraafplaats Zorgvlied aan de Amstelkade 273 in Amsterdam. Het vertrektijdstip ligt tussen 09:30 en 10:00 uur. De precieze route zal op een nader tijdstip worden bekend gemaakt. Onderweg wordt in elk geval gestopt bij het wijkteambureau Amstelveen Noord aan de Gerard Doulaan 2.

Zowel bij het bureau Amstelveen Noord als langs de Amstel (richting Amstelbocht) en bij de begraafplaats vormen politiemensen een erehaag.

Bij de toegang tot Zorgvlied, daar waar de stoet de begraafplaats opdraait, wordt een persvak ingericht. De familie heeft uitdrukkelijk aangegeven, géén visuele media op de begraafplaats en in de aula te willen hebben. Om u tegemoet te komen is afgesproken dat één televisiezender (AT5) en één (nader te bepalen) persfotograaf wordt toegelaten, die hun materiaal kosteloos aan u beschikbaar stellen (pool).

Wij vertrouwen erop dat u de wensen van de familie zult respecteren.