Politie Noord- en Oost Gelderland

|Apeldoorn - Opsporingsbericht in TV Gelderland naar aanleiding van ernstige mishandeling | | Bij Omroep Gelderland wordt donderdagavond 17 juli in een Opsporingsbericht aandacht besteed aan de ernstige mishandeling van een 24- jarige Apeldoorner op zondag 29 juni rond 03.30 uur op de 2e Wormenseweg in Apeldoorn. In de uitzending wordt ook een foto van de twee verdachten getoond.

Het 24-jarige slachtoffer was met enkele vrienden op de fiets vanuit het centrum onderweg richting Apeldoorn Zuid. In het centrum haalden zij twee mannen op de fiets in. Ook zij reden via de fietstunnel bij het station richting de 2e Wormenseweg. Hier werd de vriendengroep plotseling door de twee mannen aangevallen. Het slachtoffer liep onder meer een gebroken kaak op. Toen er enkele fietsers naderden, reden de verdachten terug richting het centrum. Zij werden door de camera in de tunnel vastgelegd.

Op de plaats van het gebeurde bleef een blauw met wit gestreept vest van één van de verdachten achter. Ook verloor hij het schermpje dat voorop het kinderzitje hoort. Dit schermpje is zeer opvallend met meerdere malen de tekst Looney Tunes en de afbeelding van Tweety in een rood hart.

Er wordt een foto van de verdachten getoond die door de camera in de tunnel bij het station is gemaakt. Daarnaast worden het vest, het schermpje en een uitgebreid signalement van de verdachten in het opsporingsbericht getoond.

Mensen die meer over deze ernstige mishandeling weten of weten wie de verdachten zijn, kunnen bellen met 0900 - 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000

Het opsporingsbericht wordt aan het eind van het journaal van TV Gelderland uitgezonden. Deze uitzending begint om 18.00 uur en wordt vervolgens ieder uur herhaald.

Einde bericht

telefoon 055- 5486052


---- --