WEBER breidt PR-tak fors uit in Toerisme

17/07/2008 09:32

Weber Marketing Communications B.V.

Weber Marketing & Communications uit Groningen breidt haar PR-tak fors uit. Naast het aanbieden van overige communicatiediensten aan huidige klanten -WEBER werkt momenteel voor het Verkeersbureau van Maleisië- zal er pro actief ingezet worden op de werving van nieuwe Verkeersbureaus en andere toerisme gerelateerde organisaties. Daartoe is het PR-team van WEBER versterkt met Marian Timmerman en Marije Jansen.

WEBER is een full service Marketing en Communicatiebureau. Naast PR heeft WEBER de klant meer te bieden: reclame-ideeën, marketingconcepten en de volledige uitvoering ervan, dankzij de eigen creatieve studio waar grafische ontwerpers, web-architecten en new media-designers werken.

Ook bedenkt het bureau innovaties voor Verkeersbureaus. Zo heeft WEBER voor het Verkeersbureau van Maleisië een online foto- en video database ontwikkeld. Hierdoor zijn foto's en video's veel eenvoudiger, sneller en goedkoper in te zetten in een promotie, zowel binnen als buiten Nederland.

Bijzonder is de Productie-tak van WEBER waar video- en filmproducties worden gemaakt. Hier worden promotiefilmpjes bedacht en geproduceerd. Het prestigieuze New York Filmfestival bekroonde onlangs een WEBER-filmproductie voor Philips wereldwijd.

Om de geplande groei te realiseren, behoort een overname van een gespecialiseerd PR bureau zeker tot de mogelijkheden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.webermc.com