Projectontwikkelaar 3W


SITE-SPRACHE WÄHLEN: DEUTSCH
Start verkoop De Dominicaan: 54 luxe appartementen in het hart van Sittard

Eerste appartementen Zitterd Revisited in verkoop

De Dominicaan maakt deel uit van de eerste fase van het ambitieuze totaalplan Zitterd Revisited. Een begin dat de hoge ambities van Sittard als aantrekkelijke woonstad meteen waarmaakt! Op zaterdag 12 juli 2008 van 11.00 tot 14.00 wordt in de Foyer van de Stadsschouwburg van Sittard een informatieve verkoopmanifestatie gehouden voor De Dominicaan, de eerste appartementen in Zitterd Revisited.

Start verkoop in Stadsschouwburg
De initiatiefnemers voor deze verkoopmanifestatie zijn projectontwikkelaar 3W en Ruijters Makelaardij. De Stadsschouwburg is de plaats waar geïnteresseerden zich deskundig kunnen laten voorlichten over de appartementen en de mogelijkheden voor een vrije indeling; wonen met ruimte voor eigen wensen. Aan de hand van een uitvoerige brochure kunnen, per appartement, de diverse mogelijkheden direct worden bekeken. Ook de omgeving, bereikbaarheid en andere faciliteiten komen hierin aan de orde.

Architect Bruno Albert
De bekende Luikse architect Bruno Albert ontwierp De Dominicaan. Het appartementengebouw bestaat uit 54 luxe appartementen met 15 verschillende woningtypen. Naast 48 appartementen herbergt De Dominicaan 2 royale penthouses en 4 appartementen met gastenverblijf, bestaande uit twee woonlagen. Vrijwel alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen is 100m²-140m².

Zitterd Revisited
Het totaalplan Zitterd Revisited toont duidelijk de ambities van de stad. Op basis van stedenbouwkundige visie van de Limburgse architect, stedenbouwer en landschapsvisionair Jo Coenen wordt de historische waarde ten volle in ere hersteld en krijgt de kwaliteit van onder andere wonen, werken en winkelen een eigentijds impuls. Zitterd Revisited wordt uitgevoerd in meerdere fasen en zal naar verwachting rond 2020 geheel voltooid zijn.

Wilt u meer informatie?
Dat kan op verschillende manieren. Ruijters Makelaardij kan alle bijzonderheden geven: tel. 046 420 44 00 of kijk alvast op www.dedominicaan.nl.

U bent van harte welkom op deze verkoopmanifestatie.

START VERKOOP DE DOMINICAAN: 54 LUXE APPARTEMENTEN IN HET HART VAN SITTARD 08 | 07 | 2008