Politie Gelderland-Zuid

Mishandeling na aanrijding

Groesbeek, 17-07-2008 o In de nacht van woensdag op donderdag werd er melding gemaakt van een aanrijding materieel op de Cranenburgsestraat. De twee inzittenden, een man en een vrouw, zouden vervolgens zijn weggelopen. Politieagenten gingen direct die kant op.

Een getuige vertelde dat het stel in de richting van De Horst was gelopen. Verderop troffen de agenten de man en vrouw aan. De vrouw, van 41 jaar uit Groesbeek, verklaarde dat haar vriend, van 34 jaar uit Groesbeek, aan de handrem had getrokken. Hierdoor kon ze de auto niet meer onder controle houden waardoor ze de berm in was geschoten. De vrouw verklaarde tevens dat ze gedronken had. Het stel zou na de aanrijding uit de auto gestapt zijn, waarna de 34-jarige de vrouw meerdere malen geslagen en geschopt zou hebben.

Twee aanhoudingen

Hierop werden zowel de man als de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse werd duidelijk dat de vrouw teveel gedronken had. De 41-jarige blies 530 ugl, terwijl 220 ugl wettelijk is toegestaan. Proces-verbaal tegen haar zal worden opgemaakt. Ze werd diezelfde nacht nog in vrijheid gesteld. De 34-jarige zit nog vast voor verhoor. De vrouw deed aangifte van mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

(10)
Actuele dossiers

* Vierdaagse 2008

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig


* Naar boven

Laatst gewijzigd 17-07-2008 11:03 © Regio Gelderland-Zuid Privacy
Selecteer een korps:

Zoek op kaart/postcode
Amsterdam-Amstelland
Brabant Zuid-Oost
Brabant-Noord
Drenthe
Flevoland
Fryslân
Gelderland-Midden
Gelderland-Zuid
Gooi en Vechtstreek
Groningen
Haaglanden
Hollands Midden
IJsselland
Kennemerland
KLPD
Limburg-Noord
Limburg-Zuid
Midden en West Brabant
Noord- en Oost-Gelderland
Noord-Holland Noord
Rotterdam-Rijnmond
Twente
Utrecht
Zaanstreek-Waterland
Zeeland
Zuid-Holland-Zuid
Overige politieorganisaties