Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 17 juli 2008

SPUITEN EN SLIKKEN IN TEKEN VAN ZOMERFESTIVALS
PATRICK VAN DER EEM, DJ MARCELLA & ISIS TE GAST

Aanstaande zondag praat Filemon met Patrick van der Eem, bekend van de Zaak-Holloway, DJ Marcella en Isis over hun seks- en drugservaringen. Het Spuiten en Slikkencircus is deze keer neergestreken op het dansevenement Extrema en staat daarom helemaal in het teken van zomerfestivals. Nicolette zoekt op Dance Valley uit hoe streng het zero-tolerance beleid is en Zarayda deelt ontbijtjes uit bij de uitloop van Sensation. Jo & Nico, een stel dat al jaren Eerste Hulp bij Drugsongelukken verzorgt op festivals, komen ook nog bij Filemon langs met heftige verhalen. De Spuiten en Slikken Zomertour is aanstaande zondag 20 juli om 22.40 uur te zien bij BNN op 3.

De Arubaans-Nederlandse ondernemer Patrick van der Eem werd legendarisch bekend door Joran van der Sloot te laten bekennen dat hij betrokken was bij de verdwijning van Nathalee Holloway. Filemon praat met hem over het boek dat hij hierover heeft geschreven, maar vooral ook over zijn cokeverslaving en zijn verleden als drugsdealer.

DJ's Marcella en Isis zijn ook te gast bij Filemon. Marcella doet verslag van haar ervaringen op Extrema en Isis is co-host. De vrouwen staan al eeuwen achter de draaitafels en kennen veel hoogtepunten. Zo opende Marcella ooit op Dance Valley en heeft Isis drie albums op haar naam staan die in de top 10 hebben gestaan. De iconen praten over hun hectische leven waarin ze vaak in aanraking zijn gekomen met drugs.

BNN is niet alleen met Spuiten en Slikken op Extrema te vinden, maar ook met de BNNDING machine. Bezoekers die iets uit deze automaat willen trekken, moeten eerst een opdracht doen om een munt te verdienen. Verder is ook de officiële Extrema 2008 cd exclusief via BNN te koop.

Op spuitenenslikken.bnn.nl kunnen jongeren tijdens en na de uitzending discussiëren en ervaringen delen over seks- en drugsonderwerpen die zijn besproken.



Ingezonden persbericht