Ingezonden persbericht


Persbericht juli 2008

Soezie's All-in-broodmixen voor een snelle, gezonde start van het nieuwe schooljaar!

De scholen zijn weer begonnen en de herfst staat voor de deur. Gezonde voeding is in deze periode belangrijk voor het hele gezin. Met de All-in-broodmixen van Soezie bakt u snel en gemakkelijk een gezond en lekker brood. Hiermee geeft u uw gezin de juiste basisenergie om goed te kunnen presteren.

Afwisseling op de broodplank
Geen dag is hetzelfde, daarom biedt Soezie een groot assortiment All-in-broodmixen waarmee je regelmatig kunt afwisselen: vandaag bruin brood, morgen meergranen brood, en overmorgen wit- of luxebrood. Een gezonde basis voor het ontbijt en lunch zowel thuis als op school! Er zijn 19 verschillende soorten en er komen steeds nieuwe varianten bij. Kijk voor het complete assortiment op www.soezie.com

All-in meergranen
De basis voor alledag: een verrukkelijk bruin brood gevuld met zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, gemoute tarwekorrels en roggemeel. Allemaal gezonde voedingsstoffen voor een lange school- of werkdag.

All-in vezelwit
Het beste van twee werelden: een heerlijk wit brood met zachte kruim, dat tegelijkertijd de gezonde vezels bevat van echt volkorenbrood. Ideaal voor kinderen die 'gewoon' volkorenbrood nog wat te zwaar vinden.

All-in brood met pit
Ook deze bakmixen zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Als extra zijn er lekker veel pitten en zaden aan toegevoegd. Deze bevatten veel gezonde voedingstoffen. En ze geven je zelfgebakken brood nog meer smaak en beet.

Gemakkelijk bakken
In de All-in-mixen van Soezie zijn de hoogwaardige - en 100% natuurlijke
- ingrediënten al in de perfecte verhoudingen gemengd. Je hoeft alleen nog maar water toe te voegen. Eenvoudiger kan niet. Je kunt het brood gewoon in de oven bakken, maar als je gebruik maakt van een broodbakmachine heb je er helemaal geen omkijken naar. Je kunt dan elke dag wakker worden met de geur van versgebakken brood. Soezie All-in-mixen zijn verkrijgbaar in pakjes van 500 gram voor één brood en verpakkingen van 2,5 kg voor vijf broden.

Bakspecialist Soezie
Al ruim een eeuw maakt Soezie bakproducten waarmee de thuisbakker professionele resultaten behaalt. Met de eenvoudige en speciale Soezie-mixen
kan iedereen overheerlijk brood bakken en gebak uit eigen oven toveren. Er is een ruime keus uit maar liefst 70 verschillende meelsoorten voor onder andere boerenbrood, meergranenbrood, muffins en appelgebak. Soezie-broodmixen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Je weet dus altijd dat je zelfgebakken brood gezond is. Soezie-producten zijn te koop bij de Welkoop- en Boerenbond-winkels, landwinkels en andere speciaalzaken. Kijk voor alle verkooppunten, het complete assortiment plus alle recepten op www.soezie.nl.

Soezie-bakproducten zijn onderdeel van de groep Aveve, een van de 100 grootste bedrijven van België. Aveve is marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en vanuit die agrarische deskundigheid ook breder actief, onder meer met de grootste tuincentrumketen van het land. De 45 bedrijven van de groep Aveve zijn gevestigd in België en het buitenland. Met 1.600 medewerkers wordt een omzet van circa 900 miljoen euro per jaar gerealiseerd.

Voor meer recepten en beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Aries Relation Marketing, contactpersoon Sabrina Makhanlal middels onderstaande contactgegevens.

Persrelaties
Aries Relation Marketing - Sabrina Makhanlal - Winthontlaan 200 - 3526 KV - Utrecht
Tel. 030 233 43 22 - Fax 030 289 85 60 - sabrinamakhanlal@ariespr.nl

Soezie - Eugeen Meeusstraat 6 - BE-2170 - Merksem - België - www.soezie.com