Internationale Vierdaagse Nijmegen

Het Blarenbal geldt ook dit jaar weer als traditionele afsluiting van de Vierdaagse! Kom daarom op vrijdag 18 juli vanaf 19.30 naar De Vereeniging!

Blarenbal 2008

Is de Vlaggenparade traditioneel een goed begin van iedere Vierdaagse, de gezellige Blarenbals die tot het eind van de jaren zestig van de vorige eeuw in de zalen van concertrtgebouw De Vereeniging werden gehouden, vormden op zn minst een net zo gezellige afsluiting van het wandelfeest.

Voor wandelaars en hun supporters die met gelijkgestemden het behalen van hun beloning willen vieren en voor hen die, in sommige gevallen, het verdriet vanwege het mislukken van hun wandelmissie (dit jaar) willen vergeten, heeft Stichting DE 4DAAGSE het aloude Blarenbal weer op het programma gezet.

In samenwerking met de Keizer Karel Podia wordt vrijdagavond 18 juli de ING Zaal in concertgebouw De Vereeniging omgetoverd in een eigentijdse ballroom, waar vanaf 19.30 uur de voetjes van de vloer kunnen.

Voor deze editie van het Blarenbal, dat bedoeld is weer tot de tradities van de Vierdaagse te gaan behoren, zijn alle wandelaars en hun supporters van harte welkom.
Vanaf zondag 13 juli zijn kaarten à 5,- (inclusief consumptie) op vertoon van de barcodekaart en/of uw controlekaart te koop bij het Uitburo/VVV (Stadsschouwburg) en bij de kassas van De Vereeniging.