Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Woensdag 9 juli

ZOMERS MATIOTA MET DINA MEDINA EN NILTON RAMALHO IN WATERFRONT

Om een goed zomergevoel te krijgen ben je in WaterFront aan het juiste adres, waar vanavond Matiota plaatsvindt. Matiota is het Kaapverdiaanse muziek- en muziekcultuurprogramma. Deze editie heeft maar liefst twee headliners van formaat, Dina Medina en Nilton Ramalho. Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook ons eigen supertalent Claudio da Graca je tijdens Matiota een voorproefje geven van een "hete" zomer.

In een explosieve mix van talent, passie en hart zullen ze laten zien, dat het succes van de nieuwe Kaapverdische generatie uit onze eigen havenstad Rotterdam geen passerende trend is. Waar de jonge, populaire en zeer geliefde zangeres, Dina Medina je diep weet te raken met haar morna's, zal Nilton Ramalho de juiste snaar raken en je met zijn ritmische klanken laten swingen tot in de kleine uurtjes!! Claudio zal ons deze keer verrassen met zijn eerste solo-project genaamd "New dimension". Met z'n allen hebben ze ervaring en bekendheid die reikt van Kaapverdië, Portugal, Angola, VS, Senegal, Mozambique, Spanje tot aan Italië. Na deze avond zal voor jou gegarandeerd de zomer beginnen!

Datum: vrijdag 18 juli
Toegang: ¤ 7,50
Deur open: 21.00 uur
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.matiota.nl
Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

----------


Ingezonden persbericht