Prijsuitreiking Competitie Reistijdverwachting

Wie zich voor vertrek goed informeert heeft de mogelijkheid om vertragingen zo veel mogelijk te vermijden. Een relatief nieuw en nog weinig bekend hulpmiddel daarbij vormt de zogeheten 'reistijdverwachting'. Op vrijdag 18 juli zal het Ministerie van Verkeer en Waterstaat de winnaars bekend maken van de Competitie Reistijdverwachting.

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft deze competitie georganiseerd om een impuls te geven aan de ontwikkeling en het gebruik van realistische reistijdverwachtingen voor weggebruikers. Vijf partijen, die zich afgelopen najaar kwalificeerden, hebben aan de competitie deelgenomen.

De competitie heeft plaatsgevonden in het kader van FileProof. Dit is een programma van het ministerie van Verkeer en Waterstaat met circa 50 projecten voor fileaanpak op de korte termijn.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom op vrijdag 18 juli 2008 om 12.30 uur in het LEF Future Center in gebouw Westraven te Utrecht, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht.

Het programma start om 13:00 uur en eindigt om 14:30 uur. Tijdens de bijeenkomst zullen de systemen gepresenteerd worden. Vanaf 14:00 uur is er ruimte voor persvragen.

Noot voor redacties (

RVD Mediafeed