SIDN feliciteert 12Register B.V. met 100.000e .nl-domeinnaam

18/07/2008 07:30

12Register B.V.

12Register B.V. heeft deze week haar 100.000e .nl-domeinnaam geregistreerd. Daarmee is het een zusterbedrijf van Your Hosting B.V., de derde deelnemer van SIDN die deze magische grens doorbreekt. Ter gelegenheid hiervan bood SIDN de medewerkers van 12Register een voetbaltafel aan ter verhoging van de werksfeer op kantoor. Dat dit bij de medewerkers zeer in de smaak viel, bleek wel uit de directe in gebruik neming.

Het door 12Register ontwikkelde registratiesysteem maakt het mogelijk, voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, om vele types domeinnamen op eenzelfde manier te registreren. Dit blijkt een gat in de markt, aangezien het bedrijf in korte tijd een zeer snelle groei doormaakte. Valentijn Borstlap, Directeur 12Register B.V.: "Inmiddels hebben we honderden resellers over de hele wereld, terwijl we pas aan het einde van dit jaar zullen starten met onze marketing campagne. We verwachten vanaf dat moment nog harder te gaan groeien."

Michiel Henneke, Marketing manager SIDN: " Wij hebben een uitstekende relatie met 12Register en haar medewerkers. 12Register is uitgegroeid tot een grote, professionele partij in de branche en een goed klankbord voor ons, ook met betrekking tot de ontwikkeling van onze eigen dienstverlening. Wij feliciteren 12Register met deze mijlpaal, zij zijn de derde deelnemer in ruim een jaar die deze grens passeert. Dit nieuws volgt overigens kort na onze driemiljoenste .nl domeinnaam, waar we uiteraard ook erg trots op zijn.".

Op 11 juli 2008 werd de driemiljoenste .nl-domeinnaam geregistreerd. Het .nl-domein is het op drie na grootste landendomein ter wereld na .de (Duitsland), .cn (China) en .co.uk (Groot Brittannië).

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.12register.nl