Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Alblasserdam, 17 juli 2008

Groen licht voor nieuwbouw Mondial Vlugo Verhuizingen

Mondial Vlugo Verhuizingen heeft van de gemeente 's-Hertogenbosch definitief toestemming gekregen om een nieuw pand te bouwen. Begin september gaat de eerste paal de grond in.

De gemeente 's-Hertogenbosch verleende de bouwvergunning onlangs definitief aan de Erkende Verhuizer. De bouw van het kantoorpand - door Bouwgroep Moonen - op industrieterrein De Rietvelden, kan dan ook binnenkort beginnen. Begin september wordt de eerste paal geslagen.

Mondial Vlugo Verhuizingen, nu nog gevestigd op drie locaties, heeft dan de beschikking over één uiterst modern pand. Architect Molenaar en Koeman ontwierp het gebouw dat beschikt over maar liefst 33.000 m³ opslagruimte! Is er in de huidige hal plaats voor 45 grote inboedelopslagcontainers, in de nieuwe bijna 19 meter hoge hal, het Inboedelhotel®, kunnen maar liefst 240 containers gestapeld (vijf hoog) worden. Het verhuisbedrijf heeft dan eveneens beschikking over moderne kantoren en een grote werkruimte.

Marc van den Elzen, met broer Paul eigenaar van Mondial Vlugo Verhuizingen, is er trots dat het verhuisbedrijf zich nu zelf kan opmaken voor een verhuizing. Hij ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. "In het nieuwe pand blijft het voor ons niet bij onze specialiteit van verhuizen en verhuizingen alleen". Ook een andere poot van Mondial Vlugo Verhuizingen profiteert van de nieuwe huisvesting, zegt hij. "De bevoorrading en distributie van designmeubels en keukens kunnen we zo nóg professioneler aanpakken. De uitgebreidere opslagmogelijkheden bieden eveneens uitzicht op verdere groei."

Mondial Vlugo Verhuizingen, in april uitgeroepen tot Verhuisbedrijf van het Jaar, is al meer dan 65 jaar een begrip in 's-Hertogenbosch. Vlugo verzorgt internationale en nationale verhuizingen: vlug én goed. Het Brabantse verhuisbedrijf is specialist op het gebied van verhuizingen naar Frankrijk. Het bedrijf is onderdeel van Mondial Movers, met 36 vestigingen in Nederland het grootse samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Het nieuwe pand van Mondial Vlugo Verhuizingen. Bijlage: Factsheet Mondial Movers.

Noot voor de redactie (